Kızılay Haftası'nda örnek bağış

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası'nda ALKÜ Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Hüseyin Lakadamyalı ve Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı kan bağışında bulundular 

29 Ekim 2021
Kızılay Haftası'nda örnek bağış

'29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası' arasında kutlanan 'Kızılay Haftası' münasebetiyle gönüllüler kan bağışında bulundu. Hükümet Meydanı'ndaki Kızılay çadırına gelen ALKÜ Hastanesi Başhekimi Hüseyin Lakadamyalı ile Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı da kan bağışında bulundular. Bağışın ardından açıklama yapan Kıldırgıcı, 3 ayda bir kan bağışında bulunduklarını söyledi. Kıldırgıcı, "Müdürlük olarak kurumumuzdaki personel, sporcularımız, antrenörlerimiz ve gençlerimizle beraber cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla çelenk sunumundan sonra kan bağışında bulunduk. Başhekim Lakadamyalı da de bize eşlik etti. Zaten her 3 ayda bir kan bağışında buluyoruz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyoruz" dedi.

"KAN İNSAN SAĞLIĞI İÇİN ÇOK KRİTİK"

Kanın insan sağlığı için çok kritik olduğunu ifade eden Lakadamyalı da, "Kanın eşi, muadili ve benzeri yok. Sentetik olarak üretilme imkanı yok. Tek kaynağı da insan. Cumhuriyetimizin 98. yılı vesilesiyle de tüm halkımızı kan vermeye davet ediyorum. Kızılay'a da ürettiği hizmetler nedeniyle teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.