Mustafa Gül'den "Gönül Nar Festivali" ne davet

Kemer Belediyesi Önceki Dönem Belediye Başkanı Mustafa Gül Antalya Kadın Girişimi Kooperatifi Kemer Şubesi olarak gerçekleştirilen "Gönül Nar Festivali" ne şu cümlelerle tüm Vatandaşları davet etti. 

25 Eylul 2021
Mustafa Gül'den "Gönül Nar Festivali" ne davet

Kemer Belediyesi Önceki Dönem Belediye Başkanı Mustafa Gül Antalya Kadın Girişimi Kooperatifi Kemer Şubesi olarak gerçekleştirilen "Gönül Nar Festivali" ne şu cümelerle tüm Vatandaşları davet etti.

Antalya Kadın Girişimi Kooperatifi Kemer Şubesi olarak gerçekleştirilen "Gönül Nar Festivali" 26 Eylül, Pazar günü, 17:00/22.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Hem Kemer'imizin tanıtımı, hemde kadınlarımıza destek amaçlı düzenlenen bu anlamlı festivale tüm duyarlı vatandaşlarımızı davet ediyor, bu oluşumun gerçekleşmesinde katkıda bulunan herkesi kutluyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.