Manavgat Kızıldağ'da içme suyu hattı yenilendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat Kızıldağ Mahallesi'nde içme suyu ana isale hattını yenileyerek bölgedeki içme suyu verimini artırdı. 

24 Eylul 2021
Manavgat Kızıldağ'da içme suyu hattı yenilendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat Kızıldağ Mahallesi’nde içme suyu ana isale hattını yenileyerek bölgedeki içme suyu verimini artırdı. 

Manavgat İlçesi Kızıldağ Mahallesi’ne yayladan çıkarılan suyu mahalleye taşıyan ve uzun zamandır kullanılan borunun eskimesi nedeniyle şebekeye verilen su basıncında ve miktarında düşme yaşanıyordu. Sorunu ortadan kaldırmak için Manavgat’ta bulunan ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri hattı yenilemek üzere çalışma başlattı. 
YENİ ÇELİK BORU DÖŞENDİ
Yapılan değişim ile yıpranmış olan eski boruların yerine yeni çelik boru hattı döşendi. Kaynaktan temin edilen suyun yeni hat sayesinde sorunsuz olarak Kızıldağ’a aktarılması sağlandı. Kızıldağ Mahalle Muhtarı Mehmet Ceylan ASAT’ın yaptığı çalışmanın ardından bölgedeki vatandaşların sorununun giderildiğini belirterek Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.