Büyükşehir Korkuteli'de yolları güvenli hale getiriyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli'de vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşım yapmalarını sağlamak için yol genişletme ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor. 

11 Ağustos 2021
Büyükşehir Korkuteli'de yolları güvenli hale getiriyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli’de vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşım yapmalarını sağlamak için yol genişletme ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Korkuteli ilçesi Güzle mahallesi yolunda görüş açısı yetersiz olan keskin virajları genişletme çalışması yaptı.  Ekipler 2 kilometre uzunluğundaki yolu kırıcı iş makinaları ile kırarak genişletti. 
STABLİZE VE ASFALT ÇALIŞMASI
Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın Korkuteli yol çalışmaları Karabayır yolu üzerinde de devam etti. Karabayır mahalle yolundaki 7 km’lik yol stabilize ve asfalt çalışması yapıldı. Korkuteli Avdan-Beğiş grup yolunda ise 9 km. stabilize ve sathi asfalt kaplama çalışması tamamlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi sorumlu olduğu diğer yollarda da çalışmalarına devam ediyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.